Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Bu Tarz Benim 29 Kasım Eleme Gecesi

30 Kasım
534 izlenme

Bu Tarz Benim 29 Kasım finali eleme gecesinde kim elendi? Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler elenecek isim olarak önerildi peki kim gitti?
Bu Tarz Benim de geçen hafta Tuğce Ergişi elendi bu hafta ise elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler seçildi. Giden isim jürinin tamamının oyuyla Ayşegül Melisa Doğan oldu. Bu Tarz Benim jürisinden hafta içinde en az oyu alan Özlem Özden, Ayşegül Doğan, Ezgi Baylar ve Gizem Güler elenecek isimler olarak 29 Kasım final gecesinde ecel terleri döktü.

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN ELENDİ

Bu Tarz Benim finalinde jüriden en düşük puanı alan isim Ayşegül Melise Doğan elenecek isimlerden ilki oldu. Yarışmacıların önerdiği isim ise Gizem Güler oldu.
Son kararı Bu Tarz Benim jürisi verdi. İvana Sert, Ayşegül Doğanın ismi elenmek üzere agresifliği sebebiyle önerdiğini söyledi. Uğurkan Erez de Ayşegül dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaştan da Ayşegül gitsin kararı çıktı.

İLK KEZ JÜRİ OYBİRLİĞİYLE GİTSİN DEDİ

Ayşegül Melisa Doğan belki de ilk kez jürinin tamamının oyuyla elenen isim oldu. Konuk jüri üyesi Banu Alkan bile kıskançlıkla bakıyorsun diyerek onun gitmesini istedi.
Bugüne kadar hiç ağlamayan Ayşegül Doğan ise ilk kez eleneceğini anlayınca ağladı. Arkadaşlarıyla sarılıp vedalaşan Ayşegül Doğanı Özlem Özdenin bağrına basma girişimi de ilginçti. Bu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesinde konuk jüri Banu Alkan oldu. Peki hangi yarışmacı kaç puan aldı. İşte final gecesinde yer alan 6 yarışmacının performansları;

ÖZLEM ÖZDENİ YERE GÖĞE KOYAMADILAR

Bu Tarz Benim jürisi bugüne kadar yerden yere vurduğu Özlem Özdeni bu kez yere göğe koyamadı.
Özellikle İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulunun yaptığı u dönüşü izleyenleri şaşkına çevirdi. Bir anda Özlem Özdeni karakter ve tarz abidesi ilan eden jüri üyeleri, şimdiye kadarki eleştirileri göz önüne alınınca kendilerini yalanlamış oldular. Jüri üyelerinden sadece Uğurkan Erez objektif ve tutarlı yorumda bulunan isimdi.

Puanları :
Banu Alkan ………5 puan verdi
İvana Sert…………5 puan verdi
Kemal Doğulu…….5 puan verdi
Nur Yerlitaş……….5 puan verdi
Uğurkan Erez……..4 puan verdi

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.