Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

2015 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları

Çarşamba, 31 Aralık 2014
433 izlenme

2015 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları Milli Piyango yılbaşı çekiliş 2015 sonuçları saat 13.00’da açıklanıyor önce amortiler sonra sıralı tam liste verilecek, bilet sorgulamasını ise milli piyango sitesinde yapabilirsiniz. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları için geri sayım başladı, saat 13.00’da önce amortiler ve küçük ikramiyeler için çekiliş yapılacak. Bu yılbayı çekilişi saat 19.00’a devam edecek. Ardından da büyük ikramiye belirlenene kadar yılbaşı özel çekilişi sürecek.

Milli Piyangonun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiye kime çıkacak büyük merak konusu. 2015 yılı yılbaşı çekiliş sonuçları sıralı tam listesi ve amortiler belli olduğu anda internethaber.com sitesinde yayınlanacak.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi saat 13.00’te önce küçük ikramiyeler ve amortiler için dönmeye başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu’nda yapılacak bu çekilişler saat 19.00’a kadar sürecek. Özel çekilişte, 50 milyon liralık büyük ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.

Saat 20.00’den itibaren basın mensupları da MEB Şura Salonundaki çekilişlere katılarak ses ve görüntü alabilecek.

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.